Naar inhoudNaar navigatie

Binnenkozijnen. Natuurlijke houtkleur, transparant of gekleurd

agti®-smart

Het Agti® Smart binnendeurkozijn is bij
Lees meer

agti®-fort

Agti®fort binnendeurkozijnen zijn
Lees meer

Over MIJA


MIJA Binnenkozijnen BV is vanaf 16 oktober 2014 geen producent meer van Agti® binnenkozijnen. Vanaf deze datum is de productie overgenomen door Timmerfabriek Suselbeek te Silvolde.

Agti® binnendeurkozijnen zijn uitermate geschikt zijn voor de woningbouw. Door het toepassen van een ruime kloostersponning aan de wandzijde van het kozijn kunnen de kozijnen goed worden gemonteerd in de afbouw fase van het bouwproces.


Het toepassen van architraven of stellatten is niet nodig. Hierdoor kan het product volledig dekkend afgelakt worden gemonteerd. Het unieke montage systeem geeft u de gelegenheid om deuren volledig bewerkt en afgelakt bij de deuren fabrikant in te kopen.


Koopt u een deurkozijn combinatie bij een van onze partners dan bent u gegarandeerd van een turn-key oplossing. U krijgt dan het juiste binnendeurkozijn en de juiste afgestemde deur in één processtroom.


Bent u toe aan een turn-key oplossing met betrekking tot binnendeuren en binnendeurkozijnen vraag dan een offerte aan bij ons of onze partners!


Partners:

Svedex Deuren te Varsseveld;

Verdouw bouwproducten te Goudenrak;

Theuma Doors&Frames te Nijkerk;

Houtindustrie Ideaal te Zevenaar;

Bouwproducten Zomer te Tynaarlo.Producten

Lees meer //

Volg ons op:

Timmerfabriek Suselbeek
Oude Dinxperloseweg 65a
7064 KW Silvolde
Telefoon : 0315 685 841
Email : info@tifasuselbeek.nl