Naar inhoudNaar navigatie

Binnenkozijnen. Natuurlijke houtkleur, transparant of gekleurd

agti®-smart

Het Agti® Smart binnendeurkozijn is bij
Lees meer

agti®-fort

Agti®fort binnendeurkozijnen zijn
Lees meer

Architecten

optie's afwerkingenDe Agti®binnendeurkozijnen zijn in diverse houtsoorten te verkrijgen namelijk Meranti, Grenen, Hardhout en overige op aanvraag. Alle houtsoorten zijn gevingerlast en gelamineerd. De binnendeurkozijnen worden in diverse afwerkingen geleverd.

Agti®binnendeurkozijnen worden geleverd onder KOMO attest volgens de BRL 2211-06. Ook is het mogelijk om de binnendeurkozijnen te verkrijgen onder FSC® certificering.

De Agti® Fort binnendeurkozijnen zijn tevens ook voorzien van een 20,30 en 60 minuten brandwerend attest volgens de EN1634:2008.

Standaard worden de binnendeurkozijnen in de kleuren RAL9010, 1013, 9001, Transparant of blank gegrond of afgelakt geleverd. Andere kleuren op aanvraag.


Scharnier stompAgti®binnendeurkozijnen worden voorzien van inkrozingen ten behoeve van scharnieren en sluitplaten. Standaard worden er sluitplaat- inkrozingen gemaakt voor een Nemef 1200 vrij en bezet serie. Overige sluitplaten kunnen wij op aanvraag infrezen.

Er kunnen twee versies sluitplaten worden toegepast een RVS versie en de standaard witte sluitplaat.


Scharnier opdekVoor stompe binnendeurkozijnen kunnen wij ons standaard scharnier voormonteren. Het standaard toegepaste scharnier is een BSW807 kogelstifpaumelle. Deze kunnen wij gegalvaniseerd en in RVS uitvoering aanbieden.

Bij opdek binnendeurkozijnen passen wij standaard een gegalvaniseerde paumelle toe en een witte sluitplaat passend op een Nemef 1200 vrij en bezet slot.


Verbinding Normaal kozijnDe verbindingen van de binnendeurkozijnen bestaan uit een traditionele pen- en gatverbinding. Hierdoor kan de positionering en de passing geborgd worden.

Bij de binnendeurkozijnen zonder bovenlicht valt de bovendorpel over de stijlen heen. Hierdoor krijgt het binnendeurkozijn een uitstraling die past bij traditioneel timmerwerk. Het gevelwerk word traditioneel ook zo uitgevoerd.

Op de afbeelding rechts ziet u een verbinding die toegepast word bij een binnendeurkozijn zonder bovenlicht.Verbinding Flexi kozijnBij de binnendeurkozijnen met bovenlicht worden de dorpel en tussendorpel tussen de stijlen gecontramald. Hierdoor kunnen de stijlen op de bouwlocatie op hoogte worden gemaakt.

De stijlen worden met overlengte geleverd en aan de bovenzijde pas gezaagd zodat deze goed aansluiten aan het plafond.

Bij de tussendorpel van het binnendeurkozijn met bovenlicht wordt ook een traditionele pen- en gatverbinding toegepast. Hierdoor wordt de maatvoering gewaarborgd.Voorbeeld houten Agti kozijn


De Agti®binnendeurkozijnen zijn geschikt voor alle binnendeuren ongeacht welke fabrikant. Wij maken onze kozijnen projectmatig en passen ons product aan op de wensen van de binnendeurenfabrikant.

Agti®binnendeurkozijnen zijn geschikt voor wanden van ytong, gibo, metalstud en houtskelet, wanddikte 70mm en 100mm.Overige wanddiktes zijn op aanvraag te produceren.

Onze producten worden in een moderne productieomgeving vervaardigd. Binnen onze organisatie gaan we dagelijks verspilling tegen en hanteren wij de Lean production methode.
Producten

Lees meer //

Volg ons op:

Timmerfabriek Suselbeek
Oude Dinxperloseweg 65a
7064 KW Silvolde
Telefoon : 0315 685 841
Email : info@tifasuselbeek.nl